Mustafa Yavuz: CHP 17 büyükşehiri alabilir

Mustafa Yavuz: CHP 17 büyükşehiri alabilir

Gazeteci Mustafa Yavuz, TV 6’da Hüseyin Bekar’ın sunduğu Ankara Meydanı isimli programda CHP’de yaşanan kurultay tartışmaları ve 2024 yerel seçimlere ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

"TEKNİK ÇALIŞMALARA GÖRE CHP'NİN 16-17 BÜYÜKŞEHİRİ ALMASI SÖZ KONUSU"

Mustafa Yavuz, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ardından CHP'de yapılan teknik çalışmalara göre elindeki 11 büyükşehir sayısını 17'ye kadar yükseltebileceğini söyledi. 

 

"CHP’de yoğun bir değişim tartışması var. Sayın Kılıçdaroğlu Türkiye’de her iki kişiden birinin oyunu almış bir lider" diyen Mustafa Yavuz'un CHP'ye dair yaptığı açıklamalarını şöyle sürdürdü:

"Muhalefet bloğu son derece önemli bir yerel seçime giderken Sayın Kılıçdaroğlu’nun çabasını anlıyorum Bu bloğu birleştirerek yerel seçimde İstanbul ve Ankara gibi büyük kentleri elinde tutup,  yapılan teknik çalışmalara göre 16-17 büyükşehirin alınması söz konusu. CHP içerisindeki bir takım yapılar bu başarının önüne geçmek için içerideki değişim tartışmalarını kaşıyorlar."

CHP'NİN ELİNDEKİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYELERİ HANGİLERİ?

31 Mart 2019 tarihinde yapılan yerel seçimlerde CHP; İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya, Adana, Aydın, Eskişehir, Mersin, Muğla, Tekirdağ ve Hatay olmak üzere 11 büyükşehir belediye başkanlığını kazanmıştı.

 

 

Sorumlu Yazı İşleri Müdürü

AHMET DÖKDÖK
HABER YORUMLARI
Sizde Yorum Ekleyin
POPÜLER
SÜPERLİG PUAN DURUMU